E-mannen tar oppgaven med å analysere PCIB på alvor

Ebit
11.11.2017 kl 17:29 PCIB 3411

Dette innlegget til e-mannen, fortjenes å bli overført til det nye forumet:


Innlegg av: e-mannen (13.10.17 01:32 ), lest 8245 ganger
Ticker: PCIB
PCIB - DET HANDLER OM TRO OG STATISTIKK
Da ingen meglerhus tar oppgaven med å analysere PCIB, gjør jeg nok et forsøk, med endel forandringer ift mine tidligere analyser, på bakgrunn av de seneste nyhetene fra selskapet, og diskusjoner med ledelsen i PCIB.

Analysen er først og fremst gjort med tanke på gallegangskreft (FimaChem), hvor de er kommet lengst, og hvor jeg mener sannsynligheten for å få innvilget en pivotal fase II er veldig stor. Jeg vil til slutt også gi en verdi på FimaVacc, fase I studie for påvising av T-celle respons i friske frivillige, til bruk for å forsterke terapeutiske vaksiner, men også kroniske sykdommer som hepatitt, malaria, influensa med flere, som PCIB mener deres teknologi kan få til å virke ennå bedre en det vaksinene gjør i dag. Initielle resultater viser økt t-celle respons, og de forsøker videre for å finne optimal dosering og riktig tid ift til lys (fimaporfin). FimaNac, som er det tredje området PCIB teknologien benyttes, legger jeg foreløpig ingen verdi i, da de 4 samarbeidspartnerene fortsatt er i pre klinisk, selv om vi også der har fått forlenget samarbeidsavtaler med to av selskapene, bl.a et av verdens 10 største pharma selskaper, som har tatt de pre kliniske studiene fra in vitro til in vivo (fra reagensrør til dyreforsøk).

Jeg bruker følgende link som forutsetning for prisingen PCIB kan ta for sin behandling ved evt markedsgodkjennelse. Den blir brukt av de fleste biotek analytikere når det gjelder orphan drugs. Jeg legger meg på median for å beholde en viss konservativitet, altså $155,125 pr behandling. Fordi gallegangskreft er såpass sjelden er det mulig å argumentere for ennå høyere prising, men tror de fleste kan akseptere dette som et utgangspunkt.

http://www.lifescicapital.com/analysis/orphan-drug-pricing/ (ref figur 1)


Jeg bruker følgende link for å bestemme LOA(sannsynligheten for markedsgodkjennelse),også brukt av mange analytikere, bl.a. DNB på NANO.

http://www.alterlab.org/teaching/BIOEN3070/papers/Hay_2014.pdf

For å bestemme LOA har jeg gått inn i tabell nr 9; "Phase success and LOA for drugs receiving a FDA SPA or Orphan Drug Designation." Forutsetningen her gir PCIB en LOA på 23%(Orphan oncology). Her er det også mulig å argumentere for en høyere prosent, men velger å holde en konservativ linje for å bevise at selv med disse forutsetningene er PCIB grovt underpriset i dag. NANO har f.eks 45% LOA i DNB analysen på bakgrunn av sterke kliniske data. PCIB har også meget sterke kliniske data i en indikasjon som ikke har noen godkjent behandling, som selvfølgelig er en fordel da de ved godkjenning vil få markedseksklusivitet på bakgrunn av ODD med 10 år i Europa og 7 år i USA.

Når det gjelder pasientgrunnlaget uttaler selskapet at det er ca 3000 årlig som er potensielle pasienter for behandling med FimaChem i Europa og USA. Det er det tallet jeg har operert med tidligere, men ledelsen har påpekt at det er lite sannsynlig at alle vil bli behandlet med FimaChem, både på grunn av pris, men selvfølgelig også tilgjengelighet til behandlingen, forsikringsordniger etc. Et sannsynlig antall vil i følge CEO Per Walday være ca halvparten, altså 1500 pasienter årlig. Oppsiden her ligger i at teknologien fungerer så bra at flere som kunne blitt operert, som idag er eneste kurative behandling, (men kun 1 av 3 får diagnosen så tidlig at dette er et alternativ), velger FimaChem fordi det er en risikabel operasjon!

Jeg går ikke i detaljer på hvor bra Fase I resultatene var, det gjør man enkelt ved å sjekke Q2 presentasjonen,

http://hugin.info/139147/R/2129728/813588.pdf

men for denne krefttypen er de enestående ift til alt annet, og det er også viktig å påpeke at de gjør en utvidet fase I studie for å få bekreftet muligheten for gjentagende behandlig, og varig tumor kontroll. Mange tror at de må vente på resultatene av den utvidete studien for å få en pivotal fase II, det medfører ikke riktighet. CEO Per Walday bekreftet i våre samtaler at de legger inn en eller flere behandlinger med FimaChem i søknaden om pivotal fase II. Derfor vil de ved å vise til både sikkerhet og effekt i den utvidete fase I studien, kunne bruke gjentagende behandliger i neste fase, og følgelig vil det derfor ikke være nødvendig å vente på resultatene fra denne studien for å få innvilget pivotal fase II. En løsning som er både kostnads- og tidsbesparende. De har vært i diskusjoner med EMA og FDA i lengere tid om riktig design av fase II, og virker trygge på at dette får de innvilget. Senest i dag på radforsk sin podcast;

https://soundcloud.com/user-972208711 (tidlinje ca 21.00)

sier Per Walday at ved innvilgelse vil de samme forutsetningene for studien gjelde både i Europa og USA. Bare det at de har brukt så lang tid gir en god pekepinn på godkjent søknad om pivotal fase II, og den vil i så fall komme i løpet av 2017, mao i nær fremtid, og kanskje det endelige beviset investorer trenger for å se det skyhøye potensialet i PCIB ift dagens prising.
Innlegg av: e-mannen (13.10.17 01:32 ), lest 5579 ganger
Ticker: PCIB
RE^1: PCIB - DET HANDLER OM TRO OG STATISTIKK
I nevnte podcast snakker Per om den nye Chief Medical Officer, Dr. Hans Olivecrona, som er hentet fra Swedish Orphan Biovitrum, en formidabel kapasitet, og et funn for PCIB. (Tidslinje ca 8.30). Jeg tror man tidlig etter fase I så muligheten for en pivotal fase II, og at de trengte en CMO for det endelige løpet mot godkjenning, og jeg er sikker på at en slik kapasitet ikke hadde forlatt en topp stilling, i Swedish Orphan Biovitrum(Mcap 32 milliarder SEK) til fordel for "lille" PCIB, hvis han ikke så hvilke muligheter teknologien har. Tror mange glemmer at det ikke er penger som driver slike mennesker, men anerkjennelsen, og gleden ved å gjøre en forskjell for mange mennesker som i dag har svært dårlige prognoser. Den muligheten ser han i PCIB.

Tidligere har PCIB uttalt mål om å inngå partnerskap. Jeg er ikke så sikker på at det er tilfellet lengere for gallegangskreft i EU og USA. Det er flere grunner til det, men den viktigste, er at en pivotal fase II ikke vil koste allverden, noe snøffelen dokumenterer i denne tråden på HO;

http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2412428

og som jeg må rette en stor takk til for å ha gjort meg oppmerksom på caset, PCIB!!

Ved en pivotal fase II vil verdiene i PCIB komme frem, og jeg er sikker på at de da vil hente pengene i en rettet emisjon for å få med seg investorerer/fond, med kompetanse innenfor biotech. De har en fullmakt fra GF på inntil 10%, altså 2,5 mill nye aksjer. Ved en aksjekurs på 50-100, henter de inn 125-250 mill med denne fullmakten. Mer en nok til å fullføre en pivotal fase II. Det er nettopp i avsluttende faser mange av life science fondene kommer inn. De betaler heller mer for en mindre andel av selskapet fordi risikoen er betydelig redusert. Jeg tror de vil gå for partnerskap for FimaChem i Asia, og resten av verden for gallegangskreft, pluss at en partner da vil få muligheten til å benytte teknologien til en rekke andre krefttyper som f.eks bukspyttkjertelkref,t o.a, som teknologien vil passe for, og som PCIB ikke har kapasitet til å gjøre!!!

VERDIVURDERING

Ser vi på PCIB, så kan vi anta at man i første omgang forholder seg til den markedsandelen PCIB mener er sannsynlig, 1500 behandlinger pr. år, i EU og Usa. Pris pr. behandlig $ 155,125!!!!

Årlig inntekt ( $ 7.90) 1 838 231 250 NOK!!!!!

Vi øker kostnadene til 300 millioner pr år.

Sitter igjen med drøye 1,5 MILLIARDER pr år!!!!!!

P/E verd,i konservativt til 15?

MCAP 22,5 Milliarder / LOA 23% = 5,175 MILLIARDER!!!!!!!

Deler på antall aksjer 24 986 890

PRIS PR AKSJE 207 NOK!!!!!!!!

PCIB sluttet torsdag 12/10 2017 på 22 NOK!!!!!!!!!

Du finner de på Oslo Axess under ticker PCIB.

AKSJONÆROVERSIKT

Aksjonær oversikt observasjoner. Kjetil Myrlid Aasen, en eminent statistiker, har drøye 5%,(øker stadig litt og litt), kjent for å ha tjent store penger i Betting industrien. En annen med teft for tall, Hans Michael Hansen har nettopp dukket opp med 221 623 aksjer. Erik Must sitter øverst med drøye 10%, som han har risikofritt etter nedsalget i forkant av emisjonen i desember 2016, pent håndverk!!!!!!!!!!

JEG HAR GJORT MATTELEKSA!!!!!!!!!!!!!

mvh

e-mannen


Innlegg av: e-mannen (13.10.17 01:49 ), lest 5537 ganger
Ticker: PCIB
RE^1: PCIB - DET HANDLER OM TRO OG STATISTIKK
Jeg glemte visst Fima Vacc!
radden20
11.11.2017 kl 22:12 3316

xx
taxidriver
13.11.2017 kl 19:41 3178

Svaret på hvor mye PCIB egentlig er verdt.
https://m.youtube.com/watch?v=u_aLESDql1U
Ebit
25.11.2017 kl 11:48 2845

Vi nærmer oss kvartalsrapportering.
Anbefale alle PCIB aksjonærer og andre interesserte å flytte over til nytt Forum ettersom det gamle forumet gravlegges 31.12!
Korsar
20.12.2017 kl 10:04 2355

Absolutt honnør til e-mannen for å jobbe hardt med å trenge inn i selskapets tilstand og utsikter. Jeg drev og søkte i aksjen i samme periode (okt) og hadde god nytte av det e-mannen gravde fram da. Jeg gikk imidlertid ikke inn i aksjen før midten av nov, da jeg begynte å ane at de hadde framgang med både FDA- og EMA-prosessene. Siden har jeg sittet stille og ventet på at aksjen skulle begynne et mer fundamentalt rykk (i kontrast til fjorårets/nyåret 2017s premature rykk på "promising prospects". Som neppe kunne vare, jfr. kursfall i både PCIB, TRVX og NANO etter sine premature rykk).

Neste førstegangs premature rykk? Der er det vel godt kjent at jeg satser på BGBIO.
TRVX blir neste i løypa for et second run.
NANO trolig lenger ute i løypa.
Redigert 20.12.2017 kl 10:09 Du må logge inn for å svare
Lothian
20.12.2017 kl 15:28 2239

Nå må vel etterhvert DnB, Artic og flere komme på banen med en analyse...?

Så får vi se om den er verd papiret den er skrevet på (sannsynligheten er nok maks 10% for det).

Men PCIB bør absolutt få mer oppmerksom i markedet fremover.

Lothian.
Redigert 20.12.2017 kl 15:43 Du må logge inn for å svare
SafeInvest
20.12.2017 kl 15:30 2225

Vi vil nok se en analyse fra Artic etterhvert.

De slipper den nok etter de har tipset et par større kunder om caset.
realist.
08.01.2018 kl 15:52 1910

GODT NYTT ÅR !
sier jeg bare...
Korsar
08.01.2018 kl 19:08 1707

PCIB har jo vært fantastisk å sitte i i det siste - vi er jo allerede langt forbi en dobling.
Mye tyder på at vi kan få en farmarenessanse på nyåret, så jeg har til og med tatt long-plass i NANO da den lå og rotet lavt nylig (var egentlig tenkt som en spenstig tradepost men aksjen fortsatte å gå over kursmålet uten å vise teknisk uttopping, så nå sitter jeg der og avventer hvor langt det kan gå denne gangen :-)
TRVX ser også ut til å ha mye lovende i ermet, så der må man jo også være inne nå :-)

Redigert 08.01.2018 kl 19:09 Du må logge inn for å svare
Submerged
08.01.2018 kl 19:16 1679

En fantastisk dag med trekløveret pcib targo og nano i porteføljen
Ebit
11.01.2018 kl 15:12 1167

Ikke rart PCIB stiger, når en tar e-mannens analyse til følge. (Dette blir klipp og lim)

E-mannens VERDIVURDERING av PCIB

Ser vi på PCIB, så kan vi anta at man i første omgang forholder seg til den markedsandelen PCIB mener er sannsynlig, 1500 behandlinger pr. år, i EU og Usa. Pris pr. behandlig $ 155,125!!!!

Årlig inntekt ( $ 7.90) 1 838 231 250 NOK!!!!!

Vi øker kostnadene til 300 millioner pr år.

Sitter igjen med drøye 1,5 MILLIARDER pr år!!!!!!

P/E verd,i konservativt til 15?

MCAP 22,5 Milliarder / LOA 23% = 5,175 MILLIARDER!!!!!!!

Deler på antall aksjer 24 986 890

PRIS PR AKSJE 207 NOK!!!!!!!!
Nanofreak :)
12.01.2018 kl 09:54 936

Lett å leke med tall. Hvem er e-mannen forresten, lager han analyser av selskaper? PS: si fra hvis du gikk fri for utropstegn på din haussing, du kan alltids få låne noen :)
SafeInvest
12.01.2018 kl 12:35 882

Interessant å se at Hartvigsen1 har fått sin egen ''blog'' her på det nye forumet hvor han ene og alene sitter og skriver kritiske innlegg om Pcib.

Bitterheten, sjalusien og misunnelsen over tapt gevinst har visst godt til hodet på stakkars Hartvigsen1 og gjort ham besatt av Pcib.


Aksjemarkedet er ikke for folk med svak psyke....

Submerged
12.01.2018 kl 17:12 827

Hartvigsen hører man ikke på.. Pcib har fantastiske resultater og har gode muligheter for og lykkes... alle vet risikoen med farma aksjer, hadde alle vært som Hartvigsen hadde det ikke vært mye penger til og utvikle ny medesin.
All honnør til mine felles Pcib aksjonærer og nano/targovax for den saks skyld, vi har rygg til og investere i farma ja vi er faktisk krigere som går inn i farma som har så elendig statestikk til og lykkes, og nå er 3 spennende norske farma selskaper i vinden med nano og pcib på frontlinja som trenger all den støtten de kan få for og lykkes som gagner pasienter (alle kjenner vel noen som har gått tapt for kreft, jeg mistet min far i ung alder og nylig en onkel)

Jeg har en ekstremt god magefølelse spesielt med tanke på nano og pcib. Targo har lang vei og gå men har kvalitets ledelse og investor som Healthcap og bare det er nok til og ta en god post der.

Jeg skal sitte til til de er i mål med alle 3 eller gå ned med skuta som en kaptein, og skulle det verst tenkelige skje så skal jeg ta tapet som en mann, det kommer til og svi ettersom jeg bare er en vanlig mann med vanlig jobb og litt oppsparte midler.

Håper alle går lyse tider i møte, spesiellt farma investorene her inne det er så utrolig tøft gjort og ønsker alle lykke til med sine farma investeringer, jeg heier på alle!
Redigert 12.01.2018 kl 17:13 Du må logge inn for å svare
hartvigsen1
12.01.2018 kl 20:01 757

Jeg må minne om at jeg satt i Pcib den tiden det var virkelig risikabelt. At det nå kommer haleheng som safeinvest viser jo bare at snyltere blir en ikke kvitt verken i aksjemarkedet eller andre steder. Disse tilbakestående snylterne kommer som regel til dekket bord og tar æren for det andre har fått til tidligere.
Man trenger ikke rare psyken for å sitte i Pcib nå, selv om safeinvest som den tilbakestående Coyoten han er mener noe annet
Når man ikke har annet å ta seg til en å kommentere og sjikanere andre så bør man ha såpass oppdragelse at en tar vare på sitt eget søppel istedet for å spre det på andre
Og jeg går ut fra at vedkommende ikke er pensjonist, så at han sitter her på forumet hele dagen uten å gjøre noe samfunnsnyttig viser vel hvilken parasitt han er.
Redigert 12.01.2018 kl 20:26 Du må logge inn for å svare
SafeInvest
13.01.2018 kl 23:25 599

Det var da voldsomt til sinne, din gamle grinebiter!;)

Men det er fortsatt uforståelig at du skriver på Pcib trådene når du ikke har troen på selskapet og har solgt deg ut....

Intressant å se at du har opprettet et nytt nick, Best_på_odds, for å fortsette å skrive piss om Pcib.
Redigert 13.01.2018 kl 23:30 Du må logge inn for å svare
SafeInvest
17.01.2018 kl 13:01 365

Sikkert greit for Hartvigsen1 nå når han har fått sin egen blog hvor han kan få utløp for sinne og frustrasjon mot Pcib.
Best_på_odds
17.01.2018 kl 13:10 362

Ikke bland meg inn i denne krangelen!

Er det virkelig så få personer her inne med evne til kritisk tenkning at når jeg prøver å "moderere" noen hausere så blir jeg beskyldt for å være en annen?
Redigert 17.01.2018 kl 13:10 Du må logge inn for å svare
hartvigsen1
17.01.2018 kl 15:39 263

Alle med rettferdighetssans syns det er på sin plass å prøve å få frem sannheten om Pcib, og jeg hadde aksjer i flere år i dette selskapet.
At safeinvest har en moral som en skitten italiensk lommetyv endrer ikke det faktum.
Best_på_odds
17.01.2018 kl 13:22 352

BTW så har jeg kjøpt meg inn i PCIB igjen. Ikke fordi dette er en garantert sikker investering og fordi jeg VET at dette går til himmels. Men fordi potensialet er der, men det er OGSÅ en risiko! Dette er penger jeg tåler og tape (men som jeg selvfølgelig likevel ikke vil tape).

Men noen hauser blir jeg aldri. Jeg søker alltid å ha et balansert syn på en aksje. I motsetning til de som ikke vil høre argumenter for og i mot, og som av den grunn burde holdt seg langt unna aksjer. De som ikke evner å være det Spetalen kaller "konstruktiv paranoid" har ingenting i aksjemarkedet å gjøre. Du kommer ikke langt med å forelske deg i en aksje. Jeg har gjort det selv, og har lært av det.

Utrolig nok hører jeg mange si at de håper ikke PCIB blir kjøpt opp. For da går en glipp av en enda høyere gevinst. Blir PCIB kjøpt opp bør de som sitter med aksjer i selskapet være storfonøyd. Det gir en umiddelbar og betydelig gevinst. Sier en nei til dette fordi en kunne fått en enda større gevinst så har en ikke skjønt noe av risikoen med å sitte i aksjer. Amen!
Redigert 17.01.2018 kl 13:23 Du må logge inn for å svare
Ebit
17.01.2018 kl 13:19 350

Vennligst slutt med drittslenging, eller blir dere fjernet fra tråden
Ebit
17.01.2018 kl 13:26 339

Potensialet i PCIB er utvilsomt til stede, selv om det utvilsomt er en viss risiko for ikke å lykkes.
At vi ser gevinstsikring i perioder ned nyhetstørke er ikke urimelig.
Så lenge Bigfarma har PCIB under "oppsikt", tror vi på at det vil skje mye positivt framover.
Det som i tillegg gir styrket tro på aksjen, er at så mange innsiktsfulle investorer er med på laget.
Best_på_odds
17.01.2018 kl 13:57 326

Jeg kjenner til denne karen https://www.dn.no/nyheter/2017/12/17/1649/Bors/statistiker-fra-nordfjord-naermer-seg-milliarden

Er det flere som er verdt å nevne?
BenteBazooka
17.01.2018 kl 15:13 287

Han her f.eks:
https://www.dagbladet.no/nyheter/finansmann-har-tjent-over-100-millioner-pa-kreftselskap/69325013/amp
Redigert 17.01.2018 kl 15:13 Du må logge inn for å svare
hartvigsen1
17.01.2018 kl 16:23 238

Jeg blir så sint og frustert over alle som ikke klarer å holde seg borte fra salgsknappen. Forstår de ikke at aksjen skal opp til 5000.- ? Da bør de ikke selge på 50-tallet.
Ned i dag også ! Jeg gremmes, og mener at de som selger bør holde seg langt borte fra aksjemarkedet. Kursen nå er bare begynnelsen på et norsk pharmaeventyr ;)