BGBIO: Skal suksessen fortsette over Q4?

Korsar
08.02.2018 kl 14:48 BGBIO 6503

Forrige tråd ble lang og tung å betjene nå, så tillater meg å starte en ny. Takk for mange fine kommentarer der!
Minner først om at Q4 kommer neste uke (13.02.2018). Samtidig som vi ikke skal legge alt for mye brett på kvartalsregnskap for et farma utviklingsselskap der projektkvalitet, framdrift og oppnådde resultater underveis er langt mer sentralt. Selvsagt med forbehold om at det ikke meldes store endringer i forventet burn rate og "project value for money". Så langt er det ikke guidet eller forventet negative avvik. Derimot har vi fått meldt at noen av prosjektene faktisk ikke bare er i rute, men foran plan. Ingen er meldt forsinket.

Medisinsk status er derfor at gode framdrifts- og resultatmeldinger for flere fase II-prosjekter både i januar og februar har gjort aksjen til børsens store vinneraksje i år:
Aksjen har steget fra ca 20 kroner ved årsskiftet til 38,50 akkurat i øyeblikket (aksjen er høyt på vinnerlisten i dag).

I tillegg ser vi at institusjonelle investorer som skulle inn i aksjen da de siste positive meldingene kom kjørte aksjen opp i over 44 kroner en kort periode.
Dette roet seg litt da noen var ferdigkjøpte, samt at den globale korreksjonen dro også BGBIO med seg nedover, til den snudde på drøyt 30 for et par dager siden.
Dette har gitt flere robuste høye tekniske støttenivåer nå. Man kan diskutere om aksjen faktisk har tydelige motstandsnivåer over 40 nå. Men under tvil kan vi si at uttoppingen på 44-tallet kan være et visst motstandsnivå. Over dette er det helt nytt land og selvsagt ingen teknisk historisk motstand.
Om BGBIO skal ta en videre stjernetur vil derfor avhenge av om markedet får servert flere positive meldinger i det tracket som allerede er meldt med et klart framgangsbilde.
Market cap er nesten ikke verdt å snakke om, den er enorm for begge krefttyper forskningen deres er rettet mot. Så derfor skal vi ikke gi oss ut på ufruktbare eskapader rundt det, og heller følge selskapets videre medisinske uttelling. Så kommer nok penga vi trenger :-)

PS: Minner om resten av regnskapsdatoene i 2018:
15.05.2018 - Quarterly Report - Q1
21.08.2018 - Half-yearly Report
13.11.2018 - Quarterly Report - Q3
19.02.2019 - Quarterly Report - Q4
14.05.2018 - Annual General Meeting
Redigert 08.02.2018 kl 14:52 Du må logge inn for å svare
Korsar
08.02.2018 kl 16:39 6449

Får et inntrykk av at mange tror toget er gått i BGBIO? At siden de ikke kom seg inn på 20-tallet så kan det bare være?
I så fall er det en typisk og helt normal reaksjon når man utenfra ser en aksje nesten dobles. Jeg har selv mange ganger valgt å stå utenfor en aksje som jeg antok ikke hadde mer futt, og deretter sett den gå mangeganger'n. Andre ganger har jeg valgt å slenge meg på - og fått være med på nedtur omtrent rett etter (bortsett fra at jeg er kjapp med å selge når det går utfor, så store tap unngår man stort sett på den måten).

Spørsmålet er derfor alltid:
- selv om jeg ikke klarte å være med på første runde, vil det komme en runde 2, runde 3, osv.?

For BGBIOs del er jeg ikke i tvil. Men hvorvidt dere vil tro på det er selvsagt opp til dere.
Jeg ønsker ikke å hausse aksjen utover det jeg har gjort siden børsintro og emisjon i april 2017 (kurs 25).
Men det er faktisk omtrent ingen andre som har fremhevet denne aksjen her på HO, uvisst av hvilken grunn, mens den har gått som ei kule. Mistenker at dette (den påfallende spinkle debatten rundt BGBIO) skyldes at altfor mange har låst seg i en håpløs sits i NANO og rett og slett ikke orker å diskutere en vinneraksje mens deres egen overhaussede aksje har hatt negativ trend i nesten ett år nå.

Så jeg tillater meg i folkeopplysningen navn (hørtes ikke det storslått ut?) å fortsette å holde fokus på BGBIO. Dere vet i alle fall helt sikkert hvor kritikken skal rettes om jeg skulle ta feil i fortsettelsen. Jeg venter forresten også på den første som gratulerer meg med at jeg har hatt rett - veldig rett - SÅ LANGT om BGBIO - og NANO.

Redigert 08.02.2018 kl 20:34 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
08.02.2018 kl 17:21 6427

Korsar du skriver at BGBIP har gått som ei kule? Hva mener du med det? Den har så langt ikke en gang doblet seg? De er så langt unna markedet med sitt/sine produkter om de i det hele tatt kommer på markedet. De melder om oppmuntrende resultater? Oppmuntrende resultater liksom? det gjør jo omtrent alle slike firma rett som det er før det i neste øyeblikk melder om ikke fult så oppmuntrende resultater. Du har i snart et år vil jeg tro disset NANO og visse aksjonærer for å ha altfor høye kursmål. Og maser hele tiden om 400kr gjengen etc. Ikke vi, ikke du eller noen andre for den saks skyld vet om NANO skal til kr 400 i løpet av 2018. jeg sier ikke at de skal det, men vi tror at de, når Betalutin (som funker) kommer på markedet så er kr 400 raskt innenfor og vel så det. Så har du et par av dine disipler som for eksempel aksjespesialisten som mener BGBIO skal i kr 1000 i løpet av 2018 og NANO får du snart til kr 20. Det har du overhodet ikke kommentert eller kritisert og da fremstår du som enig i det han sier. Mener du virkelig at BGBIP skal til kr 1000 i løpet av 2018 eller noensinne? Når tror du for eksempel at BGBIO må hente mer penger? Skjønner ikke helt hva du mener med at altfor mange har satt seg i en håpløs sits i NANO? Ikke alle som er like gode til deg å kjøpe på bunn og selge på topp vettu, men har valgt å sitte long i NANO og venter til for eksempel 2019. Jeg skal gi deg rett i kursutviklingen for NANO og BGBIO selv om NANO har sett over kr 92 i år. Det er ca 30% høyere en nå og til de som solgte da er det bare et klapp på skulderen all den tid de kjøper seg inn igjen lavere og blir med på en fantastisk reise med NANO. Men når NANO runder kr 100 har du seff kjøpt deg inn for lenge siden på lave 60 tallet ikke sant? Du har til tider truffet på spådommer i disse to, men du har bommet ekstremt mye i de andre aksjene du sitter i, men du har ikke filla peiling på Bioteknologi og stort sett er det bare klipp og lim. Kunne vært moro om du kom med noe nytt til bordet i stedet for dette NANO hatet ditt. Saklig at du mener at BGBIO ikke har høyere kurs pga alle andre sitter låst i NANO? Jeg tror at NANO har så lav kurs pga alle andre har flyktet til BGBIP, TRVX og PCIB. Men tenk når ALLE de kommer over til oss i NANO da går kursen fort til kr 400 da? Bare så synd at det omsettes for mer i NANO en de 3 nevnte til sammen. God kveld og god bedring til deg og dine disipler. Kr 1000 i kurs på BGBIO faktisk, den er ikke dum:-) Om det skjer så står NANO i kr 5000
Redigert 08.02.2018 kl 18:35 Du må logge inn for å svare
Korsar
08.02.2018 kl 20:08 6349

YNWA250505,
Jeg stenger av prinsipp ikke folk ute fra mine tråder. Men jeg ber om noenlunde minstemål for redelig oppførsel. Ditt bidrag her er bare destruktivt for muligheten til å debattere en interessant aksje. Jeg la vekt på skrive en ryddig og oversiktlig startkommentar, og så blir man møtt av dette vedvarende hatanfallet ditt. Kan du ikke prøve på nytt?

PS: Jeg "hater" selvsagt ikke selskapet NANO, jeg er tvert i mot en aktiv trader i aksjen, sist nå under korreksjonen som ga en knalltrade på over 5 kroner i margin (kjøpte på 67 og solgte på 72). Men jeg, og flere med meg, har selvsagt ikke mye til overs for de ufine NANO-hausserne her på HO som hindrer all seriøs diskusjon rundt aksjen og faktisk har bidratt til å svekke aksjens omdømme med siste års grove angrep på alt og alle som ikke har skreket 400+
Redigert 08.02.2018 kl 20:32 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
08.02.2018 kl 21:39 6277

Du fortsetter å unngå å svare på det jeg spør om. Du er svært ivrig på tråder hvor dine disipler snakker om kursmål i BGBIO på kr 1000 i løpet av 2018. Det er greit, men de som skrive kursmål på kr 400 i NANO er ikke greit? Før var det svart mange interessante innlegg i NANO om en ser bort i fra tipping av kurs. Men du og et par andre følgere av deg har spammet ned disse trådene og det har dessverre forsuret stort sett alle NANO tråder. Er det greit i dine øyne. Du skryter av å trade et par kroner hit og dit, men vi som skjønte NANO og kjøpte på 12-14 kroner tror du ikke på en gang? Steng meg for helvete ut av alle dine tråder om du ønsker det, kunne ikke brydd meg mindre. NANO går verken opp eller ned på noe som skrives her inne på forumet. Dette fungerer nå kun for sånne som deg som skryter av alle millionene de tjener og hvor flinke dere er til alltid å kjøpe på bunn og selge på topp. Der dere har bommet går dere inn og redigerer eller sletter tråder. Patetiske greier. Håper du kan svare meg på om også du er ening i kr 1000 i 2018 i BGBIO og NANO rundt kr 20? Eller hva tror du kursen vil være i løpet av 2018 i disse to nevnte?
naivinvest
08.02.2018 kl 21:31 6284

Det er vanskelig å snakke om potensialet til BGBIO uten å risikere å bli latterligjort, så jeg skal ikke lufte mine tanker om hvor BGBIO kan være om 5-6 år for mye, men det er nok laangt over 1000,-
Korsar
08.02.2018 kl 22:15 6234

USA har gått på et kjempeskrell i kveld, med nedgang på +/-4%.
Olja kryper samtidig ytterligere nedover, og nærmer seg 63-tallet...
Farma er heldigvis ikke det mest sensitive mot slike makrofaktorer, men frykter vi får se en del bleievæting på OSE i morra.
Jeg sitter i alle fall klar til å fange opp de verste bunnplaskene - fikk jo ut en pen pott på bl.a. NANO før i uka.
Denne gangen tror jeg vi kan bunnfiske inn selskaper som DNO, og en del industriselskaper som vil falle på ren angst og ikke substans.
Korsar
09.02.2018 kl 12:48 6079

BGBIO klarer seg helt ålreit denne nervøse dagen, etter den litt svette turen ned på 31 tidligere i uka. Som gjorde aksjen til en av ukens beste bunnfiskeaksjer, siden den kom opp igjen som en kork.
Sitter og gransker aksjen teknisk nå: Den var i ferd med å utfordre 37-tallet igjen, men skal det lykkes i fortsettelsen i dag må nok USA holde koken enda mer enn nå. Futtene har nemlig sunket noen tideler fra i formiddag, selv om de fremdeles er i pluss. Og USA har ennå ikke banket gjennom budsjettet i andrekammeret, så mye kan skje fremdeles før vi legger hodet på puta. Men Asia bør rekylere i natt hvis USA kjører i pluss i kveld. Det globale markedet styres nå i hovedsak av politisk dysfunksjonalitet i en rekke land, som følges av økt rentefrykt ved at USA må trykke flere statsobligasjoner for å dekke inn høynet gjeldstak ifm underskuddsbudsjettet.

Redigert 09.02.2018 kl 12:50 Du må logge inn for å svare
Monza
12.02.2018 kl 14:48 5886

Korsar, du som har fulgt denne nøye lenge, er det noen grunn til at denne skal falle mot Q4?
Tallene er vel ikke så viktig, men hva de klarer å utvikle.
Vurderer inngang....
Korsar
13.02.2018 kl 00:17 5737

Jeg har ikke noen god forklaring på hvorfor den sank i dag. Den lå jo lenge pent oppe. Men det så ut som noen luringer plutselig begynte å benytte seg av litt lavt volum i dag, og klarte å senke den uten noen spesiell annen årsak enn en ren raidøvelse. For her vil noen inn og har jobbet med litt kursmanipulasjon. Det går greit når volumet er såpass lavt. Må innrømme jeg har dratt noen slike triks selv av og til, når anledningen har bydd seg. Dog ikke i BGBIO.

Normalt skal en aksje ta seg inn igjen ganske raskt etter en slik øvelse, kanskje allerede i morra. Legg spesielt merke til om den begynner å gå på høyere volum enn i dag, da kan det fort bli en bra oppgang. Det har skjedd et par ganger før de siste ukene.
Kongen
13.02.2018 kl 00:52 5714

Du må ikke finne på å ta råd fra korsar. Største nissen på forumet her.
naivinvest
13.02.2018 kl 01:17 5683

Det er fortsatt veldig få som handler BGBIO, og volumet har variert mye de siste ukene. Nedgangen i dag skyldes at mange sitter på gjerdet fordi de føler de kom for sent til festen. Da kan aksjen lett manipuleres ned på tynt volum for å grabbe til seg mest mulig før den spretter opp igjen. Teknisk er aksjen eksplosiv nå og kan lett fyke opp i 50-60 på kort tid.
Nor96
13.02.2018 kl 07:39 5631

BGBIO legger vel fram Q4 rapport i dag og nedgangen i går skyldes vel delvis også at mange velger å selge seg ned før kvartalspresentasjon som ofte er en "non event" for denne type selskaper og erfaringsmessig har ofte kursen falt før kvartalspresentasjoner innen farma da lite eller ingen vitenskapelige nyheter utover regnskapstall blir presentert. Men noe kan jo komme, men der har BGBIO brukt opp mye av superlativene allerede ( "cornerstone" osv), så det skal nok noe mer facts til før kursen går ytterligere ummiddelbart på Q4 tallene. Selv er BGBIO en av aksjene jeg trader og jeg solgte meg ut i slutten av forrige uke nettopp fordi jeg ikke ønsker å sitte med aksjer på Q4 nå i BGBIO. For det kan fort komme overskrifter i media om "blodrøde tall" fra BGBIO osv. Og normalt er dette ikke noe direkte utfordrende da selskapene i denne fase nettopp forbruker ressurser inkl. cash. Men for BGBIO er jeg litt usikker på hva de nå må ut med i lisenskostnader til Riegel Pharma og hva som er belastet Q4 for da kan det fort bli høye røde tall hvis fase 2 kostnadene nå er blitt belastet i Q4 ( nærmere 25 millioner kroner ble belastet som direkte betaling til Riegel i Q3). BGBIO var vel en av taperne i går og sluttet på 34,70 og jeg vurderer mulig inngang igjen når de får sendt ut mer info om Q4.
YNWA250505
13.02.2018 kl 07:47 5621

Det er blodrøde tall fra BGBIO. De øker forbruket av penger enormt og da må de allerede i 2019 om ikke før hente mer penger i markedet. Dette var svært skuffende og vi ser nok 20 tallet i dag. Korsar solgte seg ut på best i går vil jeg tro? Ser forresten en figur som kaller seg for aksjespesialisten har kurs på kr 1000 i 2018. Saklig
bel68
13.02.2018 kl 08:03 5565

BerGenBio melder om et resultat etter skatt på minus 47,6 millioner kroner i 4. kvartal 2017, mot minus 27,9 millioner kroner i samme periode året før.

Resultat per aksje ble minus 0,96 kroner, mot minus 82,81 kroner ved samme korsvei i fjor.

Resultatet før skatt ble minus 47,6 millioner kroner, sammenlignet med minus 27,9 millioner kroner i fjor.

Driftsresultatet ble minus 47,5 millioner kroner, mot minus 28 millioner kroner året før.

Driftskostnadene beløp seg til 48 millioner kroner, sammenlignet med 28 millioner kroner i 4. kvartal 2016.
YNWA250505
13.02.2018 kl 08:35 5529

tror minus 82,81 må være feil eller? Uansett så brenner de penger fortere en de fleste og har som vi vet i slike selskaper null inntekt. Blir blodrødt i dag vil jeg tippe?
bel68
13.02.2018 kl 08:07 5556

Skal nok langt ned i dag pengene renner ut av bgbio
Monza
13.02.2018 kl 14:27 5311

Opp 5.76% forløbig, kan ikke klage på det!
Korsar
13.02.2018 kl 08:41 5491

Forbilledlig tydelig Q4-rapportering, med klare milepæler framover, jeg siterer:

Viktige milepæler nådd i 2017. Flere spennende testresultater ventes i BGBIO.OL
Selskapets ledelse vil avholde en presentasjon i Oslo i dag klokken 10.

«BerGenBio har hatt betydelig fremgang i løpet av 2017 og har nådd alle milepæler som vi skisserte ved børsnoteringen i april. Som planlagt har vi utviklet vår strategi for klinisk testing av bemcentinib, som er det generiske navnet som nylig ble akseptert på vår ledende produktkandidat BGB324, slik at dette produktet nå evalueres i seks ulike kliniske studier for flere kreftindikasjoner (Fase II). Disse testene er designet for å levere innledende proof-of-concept av bemcentinibs potensial som en fremtidig hjørnesten i kreftbehandling i kombinasjon med immunonkologiske legemidler, kjemoterapi og persontilpasset behandling.

Innledende kliniske data presentert i løpet av året fortsetter å gi oss tro på at bemcentinib er en meget spennende kandidat til å bli et legemiddel med bred anvendelse for en rekke krefttyper, og i kombinasjon med eksisterende behandlingsmetoder for kreft og nye metoder som er under utvikling. Vi vil fortsette å kjøre disse testene frem mot foreløpige resultater halvveis ute i 2018 og ser frem til et spennende år», sier administrerende direktør Richard Godfrey i BerGenBio.

Hovedpunkter for fjerde kvartal 2017:
· De første pasientene har fått behandling i Fase II-forsøk med bemcentinib (BGB324) i kombinasjon med KEYTRUDA® (pembrolizumab) for pasienter med ikke-småcellet lungekreft (NSCLC) eller trippel negativ brystkreft (TNBC)
· Kliniske data presentert på globale kreftkonferanser fortsetter å vise at behandling med bemcentinib er trygg og har en lovende effektprofil

Hovedpunkter for året 2017
· Vellykket børsnotering og innhenting av 400 millioner kroner har gjort BerGenBio i stand til å finansiere og videreføre selskapets brede og ambisiøse Fase II kliniske utviklingsprogram for bemcentinib
· BerGenBio inngikk en avtale med Merck & Co, Inc. (MSD) for klinisk samarbeid om to forsøk med immunterapi for pasienter med fremskreden NSCLC(lungekreft) og TNBC (brystkreft)
· Seks kliniske forsøk ble startet for å etablere klinisk proof-of-concept for bemcentinibs potensial for å bli en hjørnesten i kreftbehandling ved en rekke ulike kreftformer
· Kliniske og vitenskapelige data presentert på globale konferanser har entydig vist bedre klinisk fordel og immunstimulerende effekt av behandlinger som inneholder bemcentinib
· God fremgang i utviklingen av diagnostikk parallelt med alle kliniske forsøk for å identifisere hvilke pasienter som mest sannsynlig vil ha nytte av behandling med bemcentinib
· BGB149 anti-AXL antistoffprogram er i rute for å gå i klinisk fase i løpet av andre halvår 2018.

Hendelser etter utløpet av 2017
· Første effektivitetssluttpunkt nådd i Fase II forsøk med kombinasjonen bemcentinib/TARCEVA® (erlotinib) ved NSCLC (lungekreft)
· Bemcentinib ble godt tolerert av samtlige pasienter som hittil har deltatt i de tre kombinasjonsforsøkene med KEYTRUDA (n=34)
· Bemcentinib monoterapi behandling av pasienter med tilbakefallen eller resistent akutt myelogen levkemi (AML) eller myelodysplastisk syndrom (MDS) førte til en diversifisering av pasientenes T-celle reseptor repertoar noe som indikerer aktivering av immunforsvaret

OPPSUMMERING ØKONOMI/FRAMDRIFT:
- Selskapet hadde operative utgifter på 183,7 millioner kroner i fjor, og et tap etter skatt på 182,2 millioner kroner. Per aksje er resultatet negativt med 4,01 kroner, ettersom selskapet er inne i et utviklingsløp med store investeringer.
- Bergenbios fremste medisinkandidat, som har fått navnet «BGB324», er fortsatt i fase to. De første pasientene har fått behandling i kombinasjon med Keytruda for pasienter med ikke-småcellet lungekireft eller trippel negativ brystkreft.
- Legemiddelet skal blant annet kunne stoppe kreft fra å spre seg, eller stanse kreftcellene i å bli motstandsdyktige mot kreftbehandling.
- Utviklingsløpet for nye medisiner deles opp i tre faser, som må passeres før det får grønt lys fra legemiddelmyndighetene og kan kommersialiseres.
- Selskapet skriver at klinisk data viser at behandling med BGB324 er trygg og har en lovende effektprofil.
- Produktet skal evalueres i seks ulike kliniske studier for flere kreftindikasjoner.
- Selskaper venter flere testresultater i 2018 (SELSKAPET TENKER Å PRESENTERE VIKTIGE RESULTATER VED DEN VIKTIGE ONKOLOGISKE KONFERANSEN I JUNI 2018), før fase 3 studier kan starte neste år eller i 2020.Redigert 13.02.2018 kl 08:43 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
13.02.2018 kl 09:00 5489

Når NANO omtrent holder alt de sier og har fått et produkt som faktisk virker så er det elendig ledelse etc og konkurs neste, når BGBIO har oppmuntrende resultater (oppmuntrende resultater :-) ) så er det fantastisk og alt går på skinner. Det er mulig det gjør det og det er også mulig for at NANO vil lykkes (større sjanse tror jeg) og forumet kunne vært et bra sted å lese og hente info fr de som kan dette. Men i stedet så kriger vi med hverandre om ditt og datt alt etter hvilket selskap dere sitter i. Ikke lat som om dere har peil på biotek det er det svært få her inne som har. De som hadde har stikket fra forumet, jaget bort av trader troll som deg Korsar og dine disipler. Ekkelt faktisk
SomSa
13.02.2018 kl 09:24 5452

YNWA250505

"når BGBIO har oppmuntrende resultater "

Hør fra slutten av "Radium 37" kanskje ombestemmer du deg. Jeg holder meg unna denne aksjen

https://soundcloud.com/user-972208711/episode-37
naivinvest
13.02.2018 kl 14:37 5295

Hvorfor det? De sier jo at det er et kjempespennede selskap. Det de reagerer på er kommunikasjon og selskapsanalyser, men at dette også gjelder de andre farma-selskapene på børsen. Også stusser de på at kursmålet stiger når selskapet innfrir det se sier de skal gjøre... her bommer de jo fullstendig. Selvfølgelig stiger kursen når resultatene går i riktig retning. Man setter ikke høye kursmål før testresultater er publisert.
Korsar
13.02.2018 kl 09:09 5426

I går ble BGBIO tradet ned på lavt volum. I dag har det begynt på samme måte, trass svært oppmuntrende framdriftsmeldinger. Skal ikke se bort fra at man kjøper av skvetne amatører som ser et "underskudd" og ikke forstår hva et utviklingsløp består av.
Vi får se om det fortsetter i rødt resten av dagen, eller om hittil avventende institusjonelle investorer tolker dagens meldinger til at de bør melde seg på?
YNWA250505
13.02.2018 kl 09:30 5442

Korsar endelig begynner du å bli litt smartere: "Skal ikke se bort fra at man kjøper av skvetne amatører som ser et "underskudd" og ikke forstår hva et utviklingsløp består av" Nettopp, vi i NANO forstår bedre en de fleste hva utviklingsbeløp består av. Så hvorfor ikke bare legge denne ballen død og forstå at NANO, BGBIO etc er i samme båt. Det er tidkrevende og enormt kostbart å forske på dette. Svært mange selskaper lykkes ikke, men jeg tror våre norske vil lykkes og da blir det hyggelig å være aksjonær.
Korsar
13.02.2018 kl 10:05 5362

Da ser det ut til at markedet begynner å reagere positivt på dagens BGBIO-meldinger.
Ellers forstår jeg ikke hvorfor NANO bringes inn hele tiden her? NANO har jo egne tråder, der bitterheten kan tas ut uten å forstyrre vurderingene av BGBIO.
YNWA250505
13.02.2018 kl 10:37 5380

Korsar ta en tur tilbake til Nano tråder så forsøples de av BGBIO surr så ikke prøv deg
Korsar
13.02.2018 kl 10:18 5340

Når det gjelder det økonomiske spillerommet for BGBIOs ulike utviklingsløp framover, så skal man være oppmerksom på at selskapet, i tillegg til ordinær drift over eget budsjett, også har skaffet seg en rekke investigator-sponsede studier som er underveis, inkludert:
- en studie som tester bemcentinib med enten MEKINIST® (trametinib) pluss TAFINLAR® (dabrafenib) eller KEYTRUDA® i fremskredet føflekkreft, og
- en studie som kombinerer bemcentinib med docetaxel i fremskredet NSCLC.
- BerGenBio utvikler samtidig en companion diagnostic test som skal identifisere hvilke pasientgrupper som mest sannsynlig vil ha nytte av behandling med bemcentinib. Dette vil fasilitere mer effektive registreringsstudier og støtte en kommersialiseringsstrategi som retter seg mot persontilpasset medisin.
- Selskapet utvikler også en diversifisert pre-klinisk pipeline av potensiell legemiddelkandidater, inkludert BGB149, et anti-AXL monoklonalt antistoff.

Dette er altså sponset utviklingsarbeid som kommer i tillegg til det man har av egne driftsmidler. De har vært uhyre dyktige på dette, og ser ut til å stille i egen klasse i slikt markedsarbeid av de farmaselskapene som er noterte på OSE.
Tilsvarende gjelder det svært vellykkede internasjonale rekrutteringssamarbeidet BGBIO har opprettet med høystatus institusjoner som bl.a. Oxford-miljøet.

NB: Den mest spennende framtidige driveren er som nevnt den viktige onkologikonferansen i juni, der det guides at selskapet vil legge fram en rekke resultater fra de pågående fase II-studiene. Det er nok å anbefale at man er ombord til dess :-)
Redigert 13.02.2018 kl 10:20 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
13.02.2018 kl 10:38 5374

Slike konferanser betyr null og niks
Korsar
13.02.2018 kl 10:43 5369

Hehe, jeg skjønner du er godt informert om hva denne konferansen er for noe? :-)
YNWA250505
13.02.2018 kl 14:42 5291

Herregud Korsar. Hvor mange slike har Nano og andre vært med på. Er d første gang BGBIO er med på en slik konf? Tror du det vil bli presentert noe særlig nytt der som er kursdrivende?
Korsar
13.02.2018 kl 15:33 5263

YNWA250505,
her må du dessverre betydelig irettesettes:
1) Først må du sette deg inn i betydningen av den store onkologisamlingen jeg snakker om, som bl.a. var NANOs våte drøm i fjor. I år vil de dessverre ikke ha noe å komme med, mens BGBIO kommer til å presentere flere prosjekter ut fra guidingen
2) Du må altså sette deg inn i NANOs historie rundt denne konferansen før du bedriver mer selvskading for din favorittaksje :-)
YNWA250505
13.02.2018 kl 18:33 5201

Hva er det du irettesetter Korsar? Har NANO aldri vært med på lignende onkologisamlinger? At NANO ikke har noe å komme med i år dessverre, men BGBIO kommer til å presentere flere prosjekter. Hva er poenget ditt? Tror du virkelig det kommer breaking news på denne samlingen. Tror du det kommer kursdrivende "nyheter" på denne samlingen. Og hvor viktig mener du den er egentlig? Kan ikke du fortelle oss hva som er NANO's historie rundt denne konferansen da Korsar? Har de ikke vært med på denne før? Skal vi begynne å ramse opp alle slike konferanser BGBIO ikke har vært med på før?
Korsar
14.02.2018 kl 09:03 5012

Meget hyggelig åpning for BGBIO: rett til topps på vinnerlisten så langt.
Som sagt, det latente undertrykket gir sånne effekter når bleievæterne ikke har fått noe å støkkes over og begynner å gi bort aksjene sine :-)
Bullandbear
14.02.2018 kl 09:14 4996

DNB markets er bull
BerGenBio (Buy, TP: NOK67.00) - New data strengthen the case
Over the last few months, the company has presented several bits and pieces of information that, taken together, increase the potential for bemcentinib we believe. The data also indicate that bemcentinib can potentially be used in more melanoma patients than previously anticipated. Hence, we have updated our LOA for bemcentinib as well as our assumption of potential peak penetration of the melanoma market. As a result, we keep our BUY recommendation and have increased the target price to NOK67 (NOK32).

https://www.researchpool.com/provider/dnb-markets/bergenbio-buy-tp-nok6700-new-data-strengthen-the-case
Redigert 14.02.2018 kl 09:14 Du må logge inn for å svare
Korsar
14.02.2018 kl 09:19 5049

Ja, nå snakker vi - godt å ikke sitte alene og hoie her :-)
Bullandbear
14.02.2018 kl 09:36 4971

Nå må vi bare ta ut motstand i 38.50 området, så fyker denne avgårde.
Korsar
14.02.2018 kl 09:58 5009

Jeg liker å se at aksjonærene er tighte på å selge:
- selv et lite kjøp driver kursen oppover
Det signaliserer rent teknisk at der er en høy bevissthetsgrad blant aksjonærene at man har en sterk aksje på gang, og at man ikke gir ved dørene.
Man skal her huske at der sitter en knallsterk investorgruppe i bunn fra før notering her, som kjenner gamet mht hvordan verdier skal forøkes :-)
Korsar
14.02.2018 kl 11:13 4869

Der er vi på 39-tallet, gett.
Blir overrasket om aksjen klarer å holde en så rå oppgang hele dagen, det er nesten brudd på foreliggende tekniske rammer selv om DnB har lagt inn kursmål 67 i dag.. Men på den annen side, aksjen brøt gjennom 38-tallet nå og neste motstand vil bli litt sporadisk opp til 44. Deretter er det upløyd (helt åpen) mark).
StockWizard
14.02.2018 kl 11:27 4920

Som en helsepersonell som daglig driver med brystkreft er helt sikker at Merck skal inn ila H2 forutsatt positive resultat i TNBC i juni!
Redigert 20.02.2018 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
Korsar
14.02.2018 kl 11:43 4900

Hva vil du tro en oppkjøpspris vil havne på da?
naivinvest
14.02.2018 kl 12:24 4778

Keytruda alene har vel en markedsverdi rundt 100-150 mrd. Nå har BGBIO mye på gang i pipeline, så får det bli opp til hver enkelt hvordan de vil sammenligne. Bergen Bio er fortsatt verdsatt under 2 milliarder..
Redigert 14.02.2018 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
Monza
14.02.2018 kl 12:48 4809

Har Korsar svimt av? Hvor bærer det i dag?
Korsar
14.02.2018 kl 13:02 4722

Har ørevoks i munnvikene, men er bevisst.
Som jeg har sagt før; det er teknisk vanskelig å forsvare en intradagsstigning på over 20%. Det blir gjerne noen som vil ta gevinst da.
Jeg sitter derfor klar til å kjøpe mer dersom aksjen skulle korrigere under 40 igjen i en liten pustepause.
SafeInvest
14.02.2018 kl 13:20 4791

Bang on Korsar, du traff spikeren her!;)

Men du verden så mye tyn du måtte tåle på nano trådene....
Korsar
14.02.2018 kl 13:27 4775

Safeinvest,
takk for det. men du har vært den andre her på forumet som har holdt stødig på BGBIO, så du skal ikke glemmes.
Det verste med hetsingen fra NANO-menigheten er at jeg hele tiden har prøvd å gi råd til deres eget beste. Men det er tydeligvis ikke lett å se for folk som klamrer seg til et synkende skip i stedet for å prøve der pengene tjenes til enhver tid.
Korsar
14.02.2018 kl 15:25 4678

BillVonka,
hvorfor bruker du skjellsord mot meg?
Korsar
15.02.2018 kl 09:59 4351

Steady as you go.
Det mest interessante nå er hva som ligger i de meldingene som ble indikert av CEO, og som vil komme FØR de omfattende resultatfremleggingene til sommeren.
Tror ikke dette hadde blitt nevnt nå - på et tidspunkt der man hadde en strøm av gode meldinger forøvrig, hvis det ikke ligger noe nytt og spennende i det :-)
Korsar
15.02.2018 kl 10:53 4311

Stusser litt på den minimale debatteringen rundt børsens sterkeste aksje i år?
Har de fleste havnet helt på etterskudd her da det begynte å ta av, og tror det er for sent å entre?
Vel, man får selv vurdere om dagens 44-nivå er et godt entringsnivå, men flere analysemiljø har som kjent 60+ som kursmål (DnB 67).
Og som før, jeg vil av frykt for å bli stemplet som hausser ikke engang nevne det nye marketcap-nivået etter at selskapet nå har oppgradert resultatene på to store kreftområder.

PS: Vær for øvrig oppmerksom på at aksjen akkurat nå utfordrer ATH. Bryter aksjen opp gjennom 45-tallet er veien dermed åpen videre uten historisk-tekniske motstandsnivåer. Da er det bare markedets vurdering av videre potensial som teller. Jeg har såpass tro på at veien vil gå videre over 50 ganske raskt at jeg stokket om på porteføljen min i går, avviklet noen selskaper jeg mener vil gå langsommere enn BGBIO, og kjørte all ny ledig kapital inn i BGBIO.
Ikke akkurat store risikoen i min situasjon da, siden jeg jeg har tidligere snitt så vidt over 20.


Redigert 15.02.2018 kl 11:26 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
15.02.2018 kl 12:07 4312

Korsar du driter vel i kursmålet til DNB vil jeg tro, spesielt når det er positivt for aksjen din. Du kan jo fortelle oss andre hva DNB har som kursmål i Nano. Men det passer vel ikje inn i baissinga de. Igjen så kommer du med den jævla back tradinga de. Hvorfor fortalte du ikke dette i går? Nei måtte se om kursen gikk opp først ikke sant.
naivinvest
15.02.2018 kl 12:21 4292

Han nevnte vel at han skulle kjøpe hvis aksjen gjorde en dupp under 40, så det var vel det han gjorde da. Tror du kunne ha godt av å tenke mindre på Korsar og mer på din portefølje..
Korsar
15.02.2018 kl 12:23 4293

naivinvest,
korrekt observert på flere måter! :-)
YNWA250505
15.02.2018 kl 13:01 4256

I like måte på alle måter ikke sant. Kursmål på Nano for DNB er?
Flottesen
15.02.2018 kl 14:03 4218

Er det ikke 140 eller noe deromkring? Markedet er vel ikke helt enig med det i øyeblikket.
Korsar
15.02.2018 kl 14:32 4117

Først, jeg tror DnB har trukket sitt gamle kursmål på NANO. Det er i alle fjernet fra bankens oppdaterte NANO-side.

Dernest, i dag har også Investtech rykket ut med anbefaling på BGBIO, der de skriver:
"Aksjen har steget kraftig etter et brudd opp fra en sidelengs trend ved 24 kroner tidlig i januar. Etter resultatet den 13. februar, har aksjen brutt opp gjennom det kortsiktige motstandsnivået ved 41 kroner. Høy RSI-verdi og meget positiv volumbalanse indikerer at investorene er ivrige etter å kjøpe aksjer i selskapet. Disse forholdene signaliserer et sterkt momentum og styrker det positive kursbildet ytterligere. Det er ingen motstand over dagens nivå, mens det ved reaksjoner ned, er støtte ved 41 kroner og 34 kroner på kort sikt. Aksjen har høy volatilitetsrisiko. Gjennomsnittlig kursendring pr måned er 20 prosent. Vurdering: Kjøpskandidat"

Jeg legger imidlertid ikke all verdens vekt på Investtech når vi snakker farmaaksjer, siden de er veldig ensidig på TA.
Det sentrale poenget bak BGBIOs sterke vekst i det siste er jo dokumenteringen av faglig suksess/framdrift, og at det er flagget viktige nye resultater ved den store onkologikonferansen til sommeren. For profesjonelle investorer er dette det viktigste; at det guides påfyll av mer faglig understøttelse av dagens kurs. Dermed kan man hive inn mer kronasje, som vi ser skjer nå (sterk volumøkning i kombinasjon med sterk kursøkning). Det er m.a.o. ikke taxisjåfører som har drevet/driver kursen.
Korsar
15.02.2018 kl 14:32 4114

Dobbeltpost
Redigert 15.02.2018 kl 14:33 Du må logge inn for å svare
heilo888
15.02.2018 kl 15:29 4067

For all del ikke stol på Investtech! Har fulgt de siden starten og historien har generelt vist at man helst bør gjøre det motsatte av hva de anbefaler. Men når det gjelder BgBio er det helt opplagt det fundamentale som gjelder og det har jeg virkelig tro på. Har satset betydelig beløp på at de vil lykkes! Angående Nano tror jeg at Nano-aksjen vil eksplodere oppover i løpet av året når de endelig "drar teppet til side" og viser resultater som vil være ganske så sensasjonelle.
Redigert 15.02.2018 kl 17:10 Du må logge inn for å svare
Bullandbear
15.02.2018 kl 21:14 3891

BGBIO BERGENBIO ASA
BerGenBio: Funded to achieve multiple value inflection points
BerGenBio is making excellent progress towards achieving its ambitious goals. All six Phase II trials with bemcentinib (BGB324) are on track to report data in 2018, with results from the most of them expected at the ASCO meeting in June. The first efficacy data with bemcentinib in immuno-oncology settings should be reported there, from the three Phase II studies in combination with Merck’s pembrolizumab. BerGenBio continues to control its costs carefully and is funded to operate into FY19. Our valuation is maintained at NOK50.46/share.

https://www.researchpool.com/provider/trinity-delta/bergenbio-funded-to-achieve-multiple-value-inflection-points
Korsar
15.02.2018 kl 22:42 3879

Bullandbear,
flott at du legger ut den infoen om ASCO-konferansen i juni jeg har nevnt noen ganger før her på forumet.
Det er ikke lett å si når markedet begynner å prise dette ytterligere, men man har nå altså fått guidet at alle 6 Phase II utprøvningene er i rute og vil rapportere sine data i 2018, der resultatene fra de fleste av disse altså skal legges fram på ASCO i juni.
Det er jo svært hyggelig å vite hvor mye som dermed er underveis i løpet av en 4 mnd tid.
I tillegg kommer de mange eksternt sponsede studiene som jeg har omtalt tidligere, og som jeg antar CEO sikter til når han sier at det vil komme ytterligere studieinfo allerede til våren.
Nå får vi først se hva morradagen vil bringe :-)
Stev
15.02.2018 kl 21:45 3859

Ser vi 50 lappen alt i morra?
Korsar
16.02.2018 kl 08:58 3675

50 i dag? Tja, der er ingen motstandsnivåer å beregne mot lenger (det slutter på 44-tallet), så her kan vi se alt fra en moderat til en sterk oppgang uten at det kan leses ut av det tekniske nå. I siste instans avhenger det meste av om flere institusjonelle investorer melder seg på.
Korsar
16.02.2018 kl 09:54 3638

Nå er i alle fall 46-47-nivået nådd. Jeg må igjen gjenta den udiskutabelt mest viable børststrategien for farma:
Der gjelder det å sitte på oppover så lenge det er moment, og HOPPE AV når det flater og begynner å gis tegn til fall. Jeg får i alle fall stadig mindre dårlig samvittighet for mine gjentatte forsøk siste drøye året på å få NANO-eierne til å skifte over til BGBIO. Nettopp for å unngå å binde seg til en høyst unødvendig nedtur.

Her er BGBIOs utvikling pr. dato:
1 uke: 37,80 24,34%
1 måned: 24,50 91,84%
3 måneder: 20,10 133,83%
6 måneder: 21,80 115,60%

Men til min bestyrtelse ser jeg på gamleforumet at de gamle NANO-entusiastene ikke vil snakke om BGBIO i det hele tatt, ja, folk som ILAV m.fl. er så bitre der de sitter igjen i NANO at de gjentatte ganger har lovet kollaps i BGBIO (mens den stiger og stiger og NANO faller). Jeg vet jo at de hater meg intenst for at jeg har vært så tydelig (og fått så inderlig rett) i at NANO skulle begynne å falle til 60-tallet da den toppet ut på 129. Som slo 100% til. Snart er den tilbake på 60-tallet igjen etter noen svake forsøk på korreksjon oppover.
Jeg må undres: Er hatet over mine korrekte spådommer og deres hjelpeløse (og feilaktige) haussing så sterkt at de heller ikke orker å snakke om eller kjøpe BGBIO fordi jeg sitter der og triumferer? Vel, hvis det er jeg som på denne måten har bidratt til at de har gått glipp av store formuer i BGBIO mens de samtidig har tapt på NANO, ja da kan jeg bare beklage av et ærlig hjerte. jeg har faktisk bare prøvd å bistå med edru advarsler, som også viste seg riktige. Som disse i panikk dessverre tolket som baissing og gjorde talløse forsøk på å få admin til å stenge meg ute for.

Utviklingen i NANO er slik, for dem som er faktaorienterte:
1 uke: 73,00 -1,99%
1 måned: 86,90 -17,66%
3 måneder: 68,75 4,07%
6 måneder: 85,00 -15,82%
1 år: 90,25 -20,72%
PS: Tar vi med fallet helt fra 129 da jeg for godt over ett år siden begynte å advare blir det prosentvise fallet selvsagt mye større, fra hvor aksjen nesten er halvert i verdi.
Redigert 16.02.2018 kl 10:07 Du må logge inn for å svare
Slettet
16.02.2018 kl 19:30 3185

Tsk tsk, nå er du usaklig. Jeg har hatt det ustyrtelig festlig i pcib i dag (19%) og har hatt det siden desember. Ser at ingen hverken kan eller tør diskutere det faglige bak bgbio sin oppgang og i dag fikk vi svaret; emi-pump de lux.
Selv ikke korsar på lsd trip kan finne saklige grunner for siste tids oppgang. Eneste jeg kan tenke meg er at OB plutselig har blitt litt amerikansk i sin verdisetting av biotek generelt. Samtidig som at julnissen har blitt miljøvennlig fordi reinsdyrene spiser økologisk kraftfor.

Denne skal ned. Etter litt ørkenvandring sees vi på 30-tallet :)
naivinvest
16.02.2018 kl 11:04 3579

Da var 50-lappen der..
heilo888
16.02.2018 kl 12:52 3491

Jo enig at BgBio er fundamentalt sterk og at aksjen vil gå kraftig opp i løpet av de kommende årene. Men ingen grunn til å prate Nano ned da jeg er ganske så sikker på innen utgangen av 2018 vil Nano vise seg å være minst en like god investering som BgBio. Har personlig inngang på kr. 14,60 i Nano og kr. 21,22 i BgBio så begge har vært gullegg og vil forbli det i flere år fremover.
naivinvest
16.02.2018 kl 13:28 3519

Helt enig, ikke noe poeng å snakke hverandre ned. Det skjer mye spennende i norsk farma for tiden. Tipper mange vil tjene gode penger de neste 2-4 årene, nesten uavhengig av hvilket selskap de investerer i. Enda bedre og viktigst er at dette gir håp til mange pasienter. Vi må ikke glemme det.
Korsar
16.02.2018 kl 14:01 3414

Om dere sikter til meg mht. å "snakke ned" NANO, så vil jeg ha meg frabedt den slags sludder:
Etter over ett år der jeg i overveiende grad har spådd NANOs utvikling korrekt hele veien - i skrikende kontrast til den komplett inkompetente hoiingen og haussingen og 400+ ropingen - så kan man faktisk tillate seg å si at det er snakk om kvalifisert analyse og ikke "baissing" eller å "snakke ned". Fakta taler for seg selv.

Den samme innsiktskonflikten mht. NANO-banden gjelder BGBIO, der jeg har stått i mot hån og psykiatridiagnoser der også og hevdet at BGBIO ville gå mot dobling i første omgang. Igjen korrekt.

Håper derfor følgende kan sive inn i NANO-hodene som anser alt som ikke er servil haussing som noe som må meldes til admin: Korrekte spådommer er verken å "snakke ned" eller hausse", bare korrekte. Hva med litt voksen respekt for mitt arbeid på området?
Man bør i alle fall lære seg det mest elementære om børs før man spytter på dem som kan noe om sånt.
Redigert 16.02.2018 kl 14:38 Du må logge inn for å svare
naivinvest
16.02.2018 kl 14:34 3371

Superbull børsmelding! Ekstern investor vil inn. Tenkte vi det ikke.
allers
16.02.2018 kl 14:48 3360

Uten tvil investorer som vil inn her i og med det anbefales å fravike nåværende aksjonærers mulighet til å tegne ved utstedelse.
Spørsmålet er hvilken kurs en ny investor vil inn på.
Tror nok vi snakker opp mot 50kr.
Og det vil jo virkelig være bull.
naivinvest
16.02.2018 kl 14:51 3412

Ikke pokker. Stemmer nei til alt under 80
Korsar
16.02.2018 kl 15:15 3321

Det er av stor interesse å finne ut hvem nye investorer er. Det kan faktisk også være snakk om en farmagigant som kjøper seg delvis inn som en test før man byr på hele butikken. I innkallingen til EOG'en heter det nemlig:
""Formålet med fullmakten er å kunne utstede nye aksjer for å styrke og øke selskapets egenkapital og likviditet og/eller å utvide selskapets aksjeeierbase med norske og internasjonale investorer, herunder investorer som spesialiserer seg innenfor helsevern".

Vi snakker altså om en form for rettet emisjon der selskapet her sikrer seg fullmakt til å la prioriterte investorer kjøpe seg inn. Da har man selvsagt en innledende gjensidig forståelse mellom partene hvorfor dette ønskes gjort.
Når det gjelder emisjonskurs, så pleier man normalt å forhåndsavtale kursen for et definert tidspunkt. Så der får vi bare vente og se hva som er avtalt.

I sum ser dette ut som et meget kompetent grep, der man velger en så liten aksjedel (10%) at man ikke uroer systemet. Men som samtidig er stor nok til å friste en interessert storaktør.

Når markedet har fått fordøyd hva som ligger i dette, bør det ikke overraske om kursen får seg en kick til :-)
Redigert 16.02.2018 kl 15:17 Du må logge inn for å svare
naivinvest
16.02.2018 kl 16:09 3276

Jeg gjentar, dette er Superbull! Hvorfor må de ta dette på ekstraordinær generalforsamling, og ikke den årlige, når det ikke haster med å finansiere driften??? Jo, fordi det haster for denne investoren å komme inn i selskapet. De må inn før nyhetene ramler inn de neste månedene!
Frekstad
16.02.2018 kl 16:13 3270

All erfaring viser at kursen skal ned nå inntil investoren er inne. Tror jeg selger en del i dag.
naivinvest
16.02.2018 kl 17:06 3286

Skjønner, du tilhører mindretallet som tenker kortsiktig. Jeg ville aldri tatt sjansen på å selge på dette tidspunktet. Bedre å sitte sikkert i aksjen enn å forsøke å tjene på små dupper.
heilo888
16.02.2018 kl 17:28 3203

Korsar;
Slutt å skrive tull! Slik fortjener du ikke å bli oppfattet for du kommer jo faktisk av og til med noen reflekterende innlegg,,,,

Jeg har holdt på aktivt i det norske markedet siden 1982. Er Siv. Ing. og har studert og lest meg grundig
opp på på både Bg.Bio, Nano, Pho, Trvx, Pcib, og Cov innen farmasi/kreftforskning.

Alle meget solide selskaper med god ledelse og meget lovende medisinsk teknologi, men hvem til syvende og sist vil sitte igjen som den største vinneren kan hverken du, jeg eller noen andre vite med sikkerhet pr. i dag.
Frekstad
16.02.2018 kl 18:14 3155

Jeg venter til emisjonen er over, så får vi se.. Dette skapte en del usikkerhet hos meg utfra hva pengene skulle brukes til. Det var lite konkret. Har og noe høydeskrekk. Tror at vi skal en tur ned snart.
Redigert 16.02.2018 kl 18:18 Du må logge inn for å svare
Vaxx
16.02.2018 kl 19:31 3103

Er det Merck som skal ha aksjer ser vi kursen i 100 glatt
Flottesen
16.02.2018 kl 20:44 3045

Jeg tror ikke det er Merc som skal inn, de henviser til både norske og utenlandske interesser i innkallingen. Dersom det skulle vise seg at det faktisk er Merc som skal inn, så betyr det at de vet noe som markedet ikke vet, at bemcentinib kan "potensere" keytruda.

Selv tror jeg mest på fond, men vi får se.

Dersom det er Merc som skal inn er det bare å selge bilen og pantsette huset, putte alt i bgbio og hilse velkommen en ny tilværelse som postnummerets rikeste mann.

De sier at penger ikke gjør deg lykkelig, men jeg er villig til å personlig ettergå den påstanden.
Redigert 16.02.2018 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
naivinvest
18.02.2018 kl 00:45 2810

Hvis det er et norskt fond er dét en større overraskelse enn om det skulle være et farmasiselskap, synes jeg. Tipper det er noen som har mange følere på AXL forskningen, og Merc er en meget sannsynlig kandidat. Den litt vage meldingen er nok mest for at det ikke skal være alt for kursdrivende før generalforsamlingen tar en avgjørelse. Er det et fond uten inngående kjennskap til forskningen vil det være et stor nedtur og litt uforståelig, siden solide partnere er mer interessant enn litt penger på konto.
Redigert 18.02.2018 kl 00:46 Du må logge inn for å svare
Vaxx
18.02.2018 kl 11:54 2610

Skal godt opp på 50 tallet på mandag. Står fast ved at en kurs rundt 1000-lappen ved årsslutt ikke er urealistisk.
ILAV
18.02.2018 kl 13:17 2544

Hehe, ser at jeg ble slettet fra nyforumet etter å ha presset korsar for faglig begrunnelse på siste tids oppgang i bgbio. Så mye for et "åpent" forum.

Det er nok en liten nedtur å innse at man er blitt en ukritisk hausser etter å brukt mesteparten av tiden på å kritisere nano-eiere for nøyaktig det samme.
Korsar
18.02.2018 kl 20:06 2421

ILAV,
mine tråder er åpne for alle som vil debattere sak og ikke person
ILAV
18.02.2018 kl 22:53 2348

Pussig når du bruker 50% av tiden på å fortelle hvor udugelig nano-eiere er.

Også pussig nok er det ytterst få som vil diskutere det faglige ang bgbio, men men...

Edit: når har jeg diskutert person forresten? Du klarte lenger opp å komme med en lengre usaklig passiar med deg selv der du navnga meg fordi jeg er kritisk til bakgrunn for siste tids oppgang. Eneste begrunnelse? Jeg er ikke enig i din ukritiske haussing av siste resultater. Et diskusjonsforum er vanligvis en plass der man diskuterer og utveksler meninger. Tydeligvis ikke på nyforumet. Jaja...
Redigert 18.02.2018 kl 22:58 Du må logge inn for å svare
Korsar
19.02.2018 kl 08:23 2144

BGBIO fortsetter å melde framgang, nå i morges bekreftet selskapet at det har, tidligere enn planlagt, fullført rekrutteringen av 28 pasienter som var målet i den første av de to delene av det Fase II kliniske forsøket som skal evaluere AXL-hemmeren bemcentinib (BGB324) i kombinasjon med anti-PD-1 terapien KEYTRUDA® (pembrolizumab) som et potensielt nytt behandlingsregime for fremskreden brystkreft (trippel negativ brystkreft, TNBC). Bemcentinib inntas gjennom munnen.

En mer fullstendig melding er her:

BerGenBio har fullført rekruttering av pasienter til første halvdel av BGBIO.OL
Fase II-forsøket med bemcentinib i kombinasjon med KEYTRUDA® i brystkreft

BerGenBio ASA (OSE: BGBIO) opplyser at selskapet har, tidligere enn planlagt, fullført rekrutteringen av 28 pasienter som var målet i den første av de to delene av det Fase II kliniske forsøket som skal evaluere AXL-hemmeren bemcentinib (BGB324) i kombinasjon med anti-PD-1 terapien KEYTRUDA® (pembrolizumab) som et potensielt nytt behandlingsregime for fremskreden brystkreft (trippel negativ brystkreft, TNBC). Bemcentinib inntas
gjennom munnen.

Forsøket (BGBC007) er en todelt Fase II- multisenterstudie av bemcentinib i kombinasjon med KEYTRUDA gitt til pasienter med tidligere behandlet lokalt
fremskreden og ikke-resektabel eller metastatisk trippel negativ brystkreft (TNBC) eller trippel negativ inflammatorisk brystkreft (TN-IBC) (NCT03184558).
Forsøket skal evaluere effektiviteten og tryggheten av kombinasjonen av de to midlene, og pasientens respons i forhold til biomarkørstatusen (AXL kinase og
PD-L1-uttrykk). Parallelt så blir tilhørende diagnoseverktøy basert på disse og andre biomarkører utviklet for identifisering av hvilke pasienter som vil være
best egnet for behandling med bemcentinib/KEYTRUDA-kombinasjonen.
Foreløpige resultater er ventet halvveis ut i 2018.

Forsøket, som ble igangsatt i oktober 2017, gjennomføres som et klinisk samarbeid med Merck & Co., Inc., Kenilworth, N.J., USA (selskapet er kjent som MSD utenfor USA og Canada), og finner sted i mer enn 16 kliniske lokasjoner i USA og Europa.
"Vi er glade for at vi har fullført pasientrekrutteringen til første del av Fase II-forsøket i løpet av så kort tid og før tidsplanen. Immuno-onkologiske
terapier som KEYTRUDA er nå etablert som en hovedbehandlingsmulighet for kreftpasienter og vi er opprømte av fremgangen som man ser på alle våre
kliniske førsøk som undersøker om bemcentinib i kombinasjon med KEYTRUDA kan resultere i signifikant bedre behandling for pasientene. Positive resultater fra disse forsøkene, og fra vårt bredere Fase II utviklingsprogram, vil hjelpe til å bekrefte det store potensialet vi ser for bemcentinib som en hjørnestensterapi
for en rekke kreftindikasjoner og i kombinasjon med eksisterende og fremvoksende metoder for kreftbehandling. Vi ser frem til de foreløpige resultatene fra
denne og andre studier i løpet av 2018», sier administrerende direktør Richard Godfrey i BerGenBio i en kommenter.

Innledende sikkerhetsdata, rapportert ved ASCO-SITC Clinical Immuno-Oncology Symposium i januar 2018, viste at bemcentinib/KEYTRUDA-kombinasjonen var godt tolerert blant et utvalg av pasienter som hadde en av tre kreftformer der dette ble studert (fremskreden bryst- og lungekreft og melanoma) med en
sikkerhetsprofil tilsvarende KEYTRUDA alene. Nitten av de 34 pasientene som ble evaluert i denne analysen var deltakere i BCB007 brystkreft-undersøkelsen.
-----------------------------------------------------

Vi kan vel da se fram til enda en bra BGBIO-dag.
Korsar
19.02.2018 kl 08:42 2106

For å understreke hvorfor det er lov å håpe på at markedet med dette får en solid begrunnelse på den siste tids kursøkning, kan man jo tygge litt på det selskapets CEO sier i meldingen ovenfor, det er ikke småsaker han skisserer. jeg tillater meg å punktmarkere enkeltutsagnene:

- Vi er glade for at vi har fullført pasientrekrutteringen til første del av Fase II-forsøket i løpet av så kort tid og før tidsplanen.
- Immuno-onkologiske terapier som KEYTRUDA er nå etablert som en hovedbehandlingsmulighet for kreftpasienter og
- vi er opprømte av fremgangen man ser på alle våre kliniske forsøk som undersøker om bemcentinib i kombinasjon med KEYTRUDA kan resultere i signifikant bedre behandling for pasientene.
dips
19.02.2018 kl 08:51 2080

Aksjen kan fort stige som Next har gjort, steg mye på kort tid for så å stupe. Det er bare å ta gevinsten og komme inn igjen på lave nivåer.
oldtimern
19.02.2018 kl 09:37 2019

Märkligt med bolag som flyger på mrdelande 9m fa# två, här är ett bolag som finns på skukhus med en sensationell metod för o smälta tumörer,

För 10 års(inte ens för 4 år sedan) fanns ej nedanstående saker på plats

- Alla patent och godkännaden som CLS har i USA, EU och Kina
- Färdiga produkter
- FDA godkännanden för produkter
- Kliniska studier som bedrivs på Karolinska, Verona, Porta, Nottingham, Frankfurt
- Studie på Imilit som initierats och finansieras av sjukhuset i Verona
- Studie som initialiserats och finansieras av Sveriges största försäkringsbolag för djur
- 20 miljoner kronor från EU
- Leveransavtal med UMTB och Mayo Clinic
- Sjukhus som intresserar sig för och utvärderar CLS produkter(desert medical imaging & laser prostate centers of america)
- KOL & konsulter som Eric Walser och Woodrum
- Nya indikationer som kärlmissbildning

Steget från utveckling- till att bli ett tillväxtbolag är taget i och med att bolaget har börjat sälja sina produkter. Medtech bolag fungerar ej som biotech. Medtech bolag måste börja sälja, och det CLS smått börjat med. ”
O marknaden soverr
Gamblinho
19.02.2018 kl 09:39 2052

Ser ut som amatørene selger unna til tilbudspris nå. En fugl har fortalt meg gode ting vil skje 9 mars :)
Frekstad
19.02.2018 kl 09:43 2001

Var for kort tid siden innom UNN i Tromsø og fikk vite at de forsket på imunbehandling Samtidig har hovedaksjonæren i dette selskapet for kort tid siden donert millioner til sykehuset. Dette kan ha sammenheng med det som skjer nå.
Monza
19.02.2018 kl 09:43 2001

Aksjen faller nå etter positive nyheter. Det er nok mange som tar gevinst etter nesten 150% oppgang siden nyttår.
Satser på en lavere inngang etterhvert :o)
Frekstad
19.02.2018 kl 09:43 2000

Var for kort tid siden innom UNN i Tromsø og fikk vite at de forsket på imunbehandling Samtidig har hovedaksjonæren i dette selskapet for kort tid siden donert millioner til sykehuset. Dette kan ha sammenheng med det som skjer nå.
Korsar
19.02.2018 kl 10:47 1902

I det korte bildet er det selvsagt taktiske posisjoneringer ute og går: Det skal settes en markedsbasert kurs på gårsdagens meldte emisjon. Det kan være flere som har motiv for å få kursen litt ned en liten stund :-)

Ellers har denne oppgangen hatt lignede intradager underveis: Betydelig volum med betydelig volatilitet. Aksjen er rett og slett blant de mest hotte på OSE nå, og dermed også gjenstand for betydelige omrokkeringer blant tradere. I lengden er det selvsagt det substansielle som vil styre overordnet kurs.

Redigert 19.02.2018 kl 10:54 Du må logge inn for å svare
Frekstad
19.02.2018 kl 10:49 1899

Mye robotsalg. Omsetning på svært lave beløp.
Korsar
19.02.2018 kl 12:01 1826

Hatt en liten rådslaging med en kjenning som har sittet i BGBIO i samme periode som meg. Temaet var om spillet nå rundt den kommende rettede emisjonen:
1) Vil noen klare å spille aksjen enda mer ned før markedet vet hva kurs og tilhørende føring vil bli?
2) Og bør vi kjøpe enda mer nå mens aksjen er ned 5 kroner fra dagens topp?

Svaret mellom oss ble "nei" på første spørsmål, og på andre: "ikke noe stort poeng" for oss som allerede er tungt lastet, mens andre som fremdeles ikke er inne kan benytte anledningen til å komme seg inn på dagens rabatter. Forsi:
- vi tror ikke markedet vil slippe aksjen noe særlig mer ned enn det vi alt har sett i dag
- det kan raskt bli et mer varig farvel til 40-tallet
- muligheten for oppkjøp er aktualisert med den rettede emisjonen; mye tyder på at noen snuser på hovedkroken. Utlagt: Kan bli skummelt å sitte ute hvis det skjer noe i den retning.

PS: Ekstraordinær generalforsamling avvikles 9. mars kl. 1100
Redigert 19.02.2018 kl 12:15 Du må logge inn for å svare
amaru
19.02.2018 kl 15:01 1718

BGBIO har idag en selskaps verdi på utrolige 2,5 milliarder. Denne verdien kan umulig være realistisk.
Ikke se bort fra en kraftig korreksjon ned mot 30 igjen. Selv da vil verdien av selskapet være på 1,5 milliarder.
Gamblinho
19.02.2018 kl 15:36 1724

Du er sugen på en billig inngang, forstår jeg.
amaru
19.02.2018 kl 15:44 1722

Hehe, har vært inne men ute nå. Går sikkert inn igjen hvis den kommer under 30,-. Spennende aksje men alt for dyr ennå. Kommer nok ned.
naivinvest
19.02.2018 kl 16:14 1689

Hvorfor i alle dager skal den under 30? Det ligger mange spennende triggere i tiden fremover. Til opplysning så har Keytruda en markedsverdi på 150 mrd. 2,5 mrd for BGBIO er som gratis å regne i denne sammenhengen.
amaru
19.02.2018 kl 21:40 1511

Keytruda har som du sier ha en ca. markedsverdi på 100 - 150 mrd. Det jeg ser på er verdien på flere av de selskapene som bruker Keytruda i kombinasjon behandling. Flere selskaper som etter min mening er kommet langt og muligens med like gode resultater som BGBIO har en mye lavere verdi. Dette gjelder både børsnoterte selskaper og selskaper som ennå ikke er notert på børs. Men det er helt klart at BGBIO kan bli stor hvis de kan fremvise et bedre resultat en alle andre selskaper som forsker på kombinasjonsbehandling med Keytruda. Uansett så er det en spennende aksje.
Redigert 19.02.2018 kl 21:40 Du må logge inn for å svare
naivinvest
20.02.2018 kl 00:21 1361

BGBIO retter seg mot pasienter som er immune mot behandling og står uten alternativer i dag. Kan ikke sammenlignes med de selskapene som allerede brukes i behandling. Utrolig egentlig hvor mange som ikke har skjønt hva Bergen Bio holder på med, men det vil vel sive inn etterhvert som kursen stiger.
ILAV
19.02.2018 kl 21:59 1484

Sammenligner du med andre biotek på ob så synes bgbio være den som er høyest priset nå. Mtp at de foreløpig kun har interimdata fra fase II studier (og det er fortsatt litt tid før mer håndfaste data kommer) så mener jeg personlig at en mcap som er 3x høyere en trvx er urealistisk høyt. Tilsammenligning så har trvx også kun interimdata fra fase II studier, men her er hvertfall oncos-102 et mye safere bet. Særlig da begge selskaper mest sannsynlig er avhengig av cpi type keytruda for full effekt. Og onkolytisk virusterapi basert på adenovirus er etablert metodikk mens axl-inhibitor ikke er det.

Mtp R/R så går ikke jeg inn før kurs er på 30-tallet og mcap sammnlignbart med annen ob biotek.
Emisjonskurs 9.mars vil selvsagt bety en del, samt mer data.
Inntil da er bgbio for dyr.
Korsar
19.02.2018 kl 22:33 1446

ILAV,
jeg forstår du dermed har gått glipp av 130% oppgang i BGBIO nå?
ILAV
19.02.2018 kl 23:46 1392

Forsåvidt, men har hatt det riktig så greit andre steder så det går veldig utmerket takk :)

Det som er litt pussig/festlig er at mange her har ville kursmål i bgbio, men overhodet ikke er interessert å begrunne fundamentet i dette. Tro kan man gjøre i kirka...og nytt.forum.hegnar :)

Korsar, kan du fortelle hvorfor bgbio skal ha en mcap langt høyere enn andre selskap som er kommet like langt?

(Nei selvfølgelig kommer du ikke til å gjøre det).
naivinvest
20.02.2018 kl 00:15 1367

Virker som du ikke ser skogen for bare trær her. Du svarer jo selv på spørsmålet, BGBIO utvikler en helt ny metodikk for behandling av uhelbredelig kreftsyke. De er alså unike. De er alene om dette og eier de intellektuelle rettighetene for det som kan bli en hjørnestensbehandling av en rekke kreftformer. BGBIO er lavt priset.

"We have protected this understanding with intellectual property rights and are developing first-in-class selective AXL kinase inhibitor drugs and companion diagnostics. We are progressing our lead drug candidate, BGB324 in human clinical trials in multiple cancer indications."
ILAV
20.02.2018 kl 09:21 1201

Du mener altså at det kun er BGBIO av biotek-selskap på OB som utvikler metodikk mot uhelbredelig kreft og som har kontroll på IP???
Du mener altså at kun BGBIO har potensiale for å utvikle "hjørnestensbehandling" mot ulike kreftformer på OB??

Hehe, hvis du svarer ja på begge over så er det definitivt ikke jeg som fokuserer på enkelttrær i skogen.

Du glemmer for øvrig at et selskap prises på a) forventninger og b) resultater som skal gi fundament til a).

BGBIO er overhodet ikke unik på å få oppsving på punkt a). På punkt b) har de overhodet ikke levert noe banebrytende (interim-) data og følgelig faller på påstanden om at BGBIO er lavt priset på stengrunn og mangel på logikk.

At mcap til BGBIO skal ligge skyhøyt over PCIB, TRVX og PHO er helt urimelig og følgelig vil den reprises når markedet endelig innser dette.
Redigert 20.02.2018 kl 09:35 Du må logge inn for å svare
naivinvest
20.02.2018 kl 14:50 1079

Det er ingen av oss som jobber tett på forskningen her, selv om du prøver å late som du har full oversikt. Det eneste jeg får ut av dine innlegg er at de oser bitterhet. Du mener hele tiden at BGBIO er priset for høyt, sikkert fordi du føler toget har gått og du fisker etter billig inngang. Hvorfor ellers skulle du bry deg? Når du sammenligner med andre selskap kan det jo være at de er priset for lavt? Ellers er jo oppdaterte kursmål mye høyere enn dagens kurs, så BGBIO fremstår ikke akkurat så dyr. Bedre lykke neste gang.
ILAV
20.02.2018 kl 16:30 998

Hehe, festlig at når man diskuterer bgbio enten blir omtalt som a) bitter for å ha mistet toget eller b) nano hausser. Jeg sitter med svært komfortabel pluss i biotek-selskap der man faktisk kan si at kliniske data og forventning har sendt kursen opp. Og jeg har ennå ikke vurdert ett sekund å selge noe som helst for å gå inn i bgbio før de har noe mer håndfast å slå i bordet med.

Det som virkelig er oppsiktsvekkende er at ikke en eneste debattant til nå har kunnet argumentere faglig for det selskapet har presentert av data. Og det forteller mest om siste tids oppgang.
Ser vi kurser passelig lavt på 30-tallet skal jeg nok kjøpe en slump, hvilket nødvendigvis ikke er langt frem i tid. Mest sannsynlig er det kjøpet flere måneder frem i tid siden selskapet uansett ikke vil presentere endelige, kliniske fase II data før (seint i) H2 og det kan bli en periode med nano-lik ørkenvandring før det. Ytterligere interimdata kan bli interessante, men de bør være betraktelig bedre enn det som er kommet til nå.
Innen den tid har jeg mest sannsynligvis hatt mye større avkastning i andre selskap så det passer bra :)
ILAV
19.02.2018 kl 23:50 1386

Forøvrig, klarer du argumentere mot noe av det jeg skriver ca 21:59?

Ikke at jeg er fasit, men dog....
Frekstad
19.02.2018 kl 23:10 1387

Nær sammenheng mellom de to siste meldingene. Faglig tyngde i den nye aktøren.
YNWA250505
21.02.2018 kl 09:32 795

Stille i fjøset?
Cutter
21.02.2018 kl 09:38 775

Blir stille i kurven når lufta går ut av ballongen
Andersiverden
21.02.2018 kl 10:03 759

Kursen fortsetter nedturen i dag. Ikke inn i himmelen allikevel?
Korsar
21.02.2018 kl 10:40 718

Ser at det er flere bitre NANO-ister på banen igjen, som ikke har fått med seg 130% økning i BGBIO :-)
Vi erfarne aksjehåndterere som kan å lese tekniske bevegelser kjøpte selvsagt inn på dippen til 42-tallet (en høyst forventet og kortvarig bevegelse inn mot emi-spekulasjonene), mens de herværende BGBIO-kritikere trodde de hadde scoret et deilig ondt poeng med å spå videre fordervelse. Og sitter fremdeles som tapere på utsiden.
- Men så var det dette med virkeligheten da. Aksjen er nå i pluss. Hirr hirr.

PS: NANO er nå i pen minus. Kanskje dere burde bunnfiske litt der for å tape litt til?
Redigert 21.02.2018 kl 10:41 Du må logge inn for å svare
Cutter
21.02.2018 kl 10:47 707

Er ikke bitter. Kjøpte på 24,50 og solgte på 47,60. Venter nå på en bedre inngang.
Korsar
21.02.2018 kl 10:58 700

Du kunne kjøpt på 42-tallet for en liten stund siden, slik som jeg gjorde :-)
Bullandbear
21.02.2018 kl 14:06 617

$mrk er på kjøperen for tiden

https://twitter.com/bradloncar/status/966267151131824128
Korsar
21.02.2018 kl 15:51 564

"Stemningen i fjøset"?
Jo, den er jo utmerket.
Men skulle vi prøvd å diskutere sak snart?